Apliko për Haxh

Aplikacioni për Haxh

Rregullat dhe kushtet!

Aplikuesi duhet t`i plotëson këto kushte:

  • Pasaporti duhet të ketë afatë 12 muaj.
  • 2 Fotografi (prapavi e bardh, 3.5×4.5cm)
  • Vaksina (Nimenrix, Menjugate kit, Menveo, Mencevax)
  • Çertifikata e kurorëzimit (nëse udhëtojnë së bashku burrë dhe grua.
  • Deklarata e bashkësisë familjare (nëse kanë edhe fëmijë me vete.

Na Kontakto!

Nëse keni vështirësi gjatë aplikimit apo ndonje problem teknik.

Hermannstrasse 10, 35576 Wetzlar

+49 176 43689708

info@al-hiratravel.com